#RAHSEPI :
KINI KAKTEE DEDAHKAN RAHSIA RESEPI TOMYAM LAZAT DENGAN PES TOMYAM THAI TERLARIS DI MALAYSIA !
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
🤗
Apa khabar semua pagi ni ? Kak Tee harap semua sihat dan ceria !..Kepada follower2 pengikut resepi masakan Kaktee, Jangan lupa sarapan pagi ya…penting tau sarapan untuk kesihatan kita bersama..
💪
Kepada yang baru mengenali Kaktee, salam perkenalan "Sawadeeka" Kaktee ucapkan, jemput semua FOLLOW, nantikan tips2 dan rahsia resepi masakan dari Thailand dalam post2 Kaktee akan datang yang telah Kaktee pelajari sepanjang berkali-kali berkursus di Thailand 🙏
.



.
Okay okay okay… pagi ni Kaktee nak kongsi sedikit intro


.


Haaaa, dulu kita tahu makan Tom Yam aja, tapi maksudnya entah apa pun kita tak faham, termasuk Kak Tee sendiri, kikiki… Yang kita pernah dengar masa zaman kanak2 : Tom Tom Bak, Mak Yong Dedek, pecah sebiji, tinggal ? haaaa sambung2…
.
Namun sejak Kak Tee mula berkursus masakan di Thailand, barulah diceritakan lebih lengkap, makna, asal-usul dan pelbagai jenis tom yam popular di Thailand…
.
.
.



.
.
OK, Kaktee jemput semua kongsikan tentang pengalaman kursus masakan yang buatkan anda teruja untuk terus minat memasak…! Teruskan FOLLOW BLOG Resepi Tomyam Kaktee ni yer,, Kaktee akan bersambung kongsi rahsia resepi TOMYAM THAI dalam post2 akan datang yer !

Ulasan
Catat Ulasan